Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Extra korting op grotere aantallen
  • Ophalen mogelijk
  • Voor particulier of verenigingen
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen

Stalen Voetbaldoel

Stalen Voetbaldoel

Een stalen voetbaldoel is tegenwoordig volop verkrijgbaar, en veruit het populairst onder de voetbaldoelen. Dit is eenvoudig te verklaren; Staal is een metaal met vele goede eigenschappen, zoals het zeer stabiel, en sterk. Een doel van staal is dan ook een voetbaldoel met een zeer goede stabiliteit en vaak wat zwaarder van gewicht. Een stalen voetbaldoel zal dan ook niet na een hard schot verschuiven of snel omwaaien.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 14

Pagina 1 van 1

Het stalen voetbaldoel van Exit zijn gemakkelijk uit elkaar te halen waardoor u tijdens de vakantieperiode het stalen voetbaldoel gewoon mee kan naar de camping, of gebruikt kan worden voor een dagje strandvoetbal. Natuurlijk heeft staal ook andere eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is als materiaal voor voetbaldoelen. Zo is het een metaal dat nauwelijks roest en niet gevoelig is voor aantasting door vocht of UV straling. Het doel kan dus gerust buiten blijven staan in weer en wind, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om verlies van kwaliteit.

Bij de keuze tussen de verschillende voetbaldoelen is het belangrijk om te bedenken wat u van plan bent met het voetbaldoel van staal. Zo is het voor de jongere kinderen handiger om een kleiner formaat aan te schaffen, of te kiezen voor een voetbaldoel wat groter en kleiner te maken is, zodat het mee kan groeien met het kind.

Voor de iets oudere voetballer kan een professioneel voetbaldoel zoals de Exit Forza het geschikte doel zijn. Dit doel, heeft een zeer grote afmeting en beschikt over dikke stalen buizen. Wat voor doel u ook kiest, het mag duidelijk zijn dat een stalen voetbaldoel een waardevolle aankoop is, die bijdraagt aan de gezondheid en conditie van uw gezin. Kinderen zullen hun technieken verbeteren terwijl zij zorgeloos met hun vriendjes voetballen in uw nabijheid.
Als u op zoek bent naar een voetbaldoel van een materiaal dat lang mee zal gaan, dan kiest u voor een stalen voetbaldoel.