Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Extra korting op grotere aantallen
  • Ophalen mogelijk
  • Voor particulier of verenigingen
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen

Rebounder

Rebounder

Een rebounder is een prachtig train object wat te gebruiken is op elke locatie. Met een rebounder kun je verschillende dingen mee trainen, je aannames, je schotkracht of je precisie. De rebounders die wij verkopen zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen en zijn allemaal voorzien van een zwart gepoedercoated frame. Doordat het frame gepoedercoated is heeft het een zeer strak uiterlijk en zal het roestvorming zo veel mogelijk voorkomen.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 5

Pagina 1 van 1

Rebounder is een trainingsobject dat voor verschillende sporten is te gebruiken en dit hoeft niet alleen voor voetbal te zijn. De gaten in de rebounder zijn klein genoeg waardoor tennis, honkbal of hockey ook geen probleem is. Doordat de rebounder ook op verschillende hoogtes is te veranderen kun je ook je dus verschillende technieken trainen. Zet de rebounder op de laagste stand en de bal zal rechtop de lucht in vliegen. Met deze stand kun je alle 3 de elementen trainen, zowel precisie als schotkracht en het terug aannemen van de bal uit de lucht. Zet je hem op de middelste stand dan is de schotkracht en precisie van zeer belang. Zet je de rebounder op de hoogste stand is dan is de schotkracht en aanname de techniek die goed getraind kan worden. 

 

Een rebounder is ook een trainobject dat niet door 1 persoon hoeft te gebruiken want je kunt een rebounder ook goed gebruiken door met ze tweeën hiermee te trainen. De ene persoon kan tegen de rebounder aan schieten waarna de andere persoons de bal aan neemt en hem ook weer tegen de rebounder aan schiet. Ook kan je de rebounder gebruiken door 1 persoon er tegen aan te laten schieten en de andere schiet uit de lucht op de goal. Je kunt dus al zeer goed lezen dat je met een rebounder op vele verschillende manier kunt gebruiken en zeer goed uw precisie, schotkracht en aannames goed kunt verbeteren.