Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Extra korting op grotere aantallen
  • Ophalen mogelijk
  • Voor particulier of verenigingen
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen

Voetbalnet

Voetbalnet is vervangend product dat uw eigen voetbaldoel weer compleet maakt. Ons assortiment op het gebied van voetbalnetten zijn zeer uitgebreid en bieden zeer veel verschillende opties zoals, dikte draad, materiaal keuze en verschillende kleuren. Is uw doelnet dus aan vervanging toe dan ziet u hieronder de verschillende modellen voetbalgoals waar u een doelnet van kunt aanschaffen. 

Afmetingen voetbaldoelnet
Afmetingen van het net zijn altijd groter dan het voetbaldoel zelf wegens ze anders niet in het voetbaldoel zullen passen. De afmetingen zijn opgedeeld in jeugd voetbaldoelen en senior voetbaldoelen. Hieronder zie je waar de jeugd voetbaldoelen aan voldoen en waar de senior voetbaldoelen aan voldoen.

Jeugd voetbaldoelen   Senior voetbaldoelen

- 5,15x2,05 - 0,80x1,50 m
- 5,15x2,05 - 1,00x1,00 m
- 5,15x2,05 - 0,90x2,00 m     

  

  - 7,50x2,50 - 1,00x2,25 m 
- 7,50x2,50 - 0,80x1,50 m
- 7,50x2,50 - 0,80x2,00 m
- 7,50x2,50 - 2,00x2,00 m

Lees meer

Totaal aantal artikelen 11

Pagina 1 van 1

Extra informatie omtrent de doelnetten:

Voetbalnet Polyetheen Polyetheen doelnet: 
De naam polyetheen wordt ook afgekort als PE. Polyetheen is een kunststof soort dat het meeste verwerkt wordt van alle kunststoffen die er bestaan. De eigenschappen van deze kunststof soort is dat het hoge slagvastheid heeft voor een lange levensduur, het goed tegen lage temparaturen kan, dat het matieraal sterk en taai is en Polyethyleen neemt welhaast geen water op. 
   
 Voetbalnet Polypropyleen Polypropyleen doelnet
De naam Polypropyleen wordt ook al afgekort al PP. Deze kunststof wordt door vele bedrijven gemaakt en wordt gebruikt door de hele wereld voor verschillende producten en ook doelnetten. De eigenschappen van deze kunststof is dat het bestand is tegen spanningscorrosie, dit wil zeggen het voorkomen van scheurvormingen in het net. Tevens is dit doelnet relatief hard, sterk en stijf en heeft het een hoge kleurvastheid. PP kunststof is vaak iets duurder dan PE kunststof maar qua specificaties is het beter en sterker.


Verschillende diktes en kleuren.
Onderstaande doelnetten zijn beschikbaar in twee verschillende diktes namelijk 3 of 4 mm en alle doelnetten hebben een maaswijdte van 120x120 mm. De doelnetten zijn verkrijgbaar in één totale kleur of een tweedelige kleurstelling. De kleuren die leverbaar zijn gaan van groen tot aan blauw-zwart. Heeft u toevallig ook uw kunststof nethaken kapot of heeft u een extra setje kunststof nethaken dan kunt u deze ook vinden onder de categorie accessoires