Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Extra korting op grotere aantallen
  • Ophalen mogelijk
  • Voor particulier of verenigingen
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen

Hockeydoel

Hockeydoel kopen voor uw eigen tuin of wilt u verschillende hockeydoelen aanschaffen voor uw eigen club dan kan dat natuurlijk bij ons. Ons assortiment hockeydoelen zijn gericht op kwaliteit, veiligheid en niet onbelangrijk een mooi design van een hockeydoel. Deze doelen zijn gemaakt om ook tijdens zwarte omstandigheden een top prestatie te leveren. Hockey is een team sport en de goal is daar één onderdeel van die ook moet presteren. De doelen die wij aanbieden zijn voor zowel amateur gebruikers als professionele gebruikers te gebruiken en zullen uw kinderen urenlang buiten houden. Bekijk hieronder de verschillende hockeydoelen die wij kunnen leveren,

Lees meer

Totaal aantal artikelen 4

Pagina 1 van 1

Hockeydoel of voetbaldoel?

Zoals je wel vaak ziet is dat een hockeydoel wel eigenlijk zeer veel op een voetbaldoel lijkt en hiervoor worden ze ook nog wel vaak gebruikt. De afmetingen 120x80 cm en 180x120 cm zijn hiervan de meest gebruikte doelen. Het grootte verschil tussen een hockeydoel en een voetbaldoel is natuurlijk de zwarte plaat die zich achter het doel bevind. Deze plaat zorgt ervoor dat je goed kunt horen of de hockey puck de achterkant van het doel bereikt heeft. Veel jonge hockey spelers vinden het prachtig wanneer ze het “plop” geluid horen van dat de hockey puck de achterkant van het doel bereikt hebben. Tegenovergesteld is het voetballen met dit doel natuurlijk ook mogelijk maar het nadeel hiervan is dat de bal sneller en harder terug gekaatst gaat worden omdat je waarschijnlijk vaker tegen de zwarte plaat aan schiet dan tegen het boven hangende doelnet.

 

Hockey is een opkomende sport

Nederland doet al jarenlang hoog mee in de hockeysport zowel voor de dames als de heren en dit komt ook over de bij de jonge spelers. De combinatie van hockey succes en meer pleinen van waar hockey gespeeld kan worden geeft een positievere kijk op de sport en zorgt ervoor dat jongere mensen ook meer interesse krijgen om te gaan hockeyen. Wat is nou idealer dan wanneer de training voorbij is dat je verder thuis kan gaan hockeyen met je eigen hockeydoelen. Met de doelen kun je dus jezelf blijven uitdagen om nog meer controle over de hockey puck te krijgen of door een nog beter schot voor jezelf te creëren.

 

Teamsport is hockey

Het spelen van hockey en het schieten op de doelen kun je niet altijd alleen doen en het is natuurlijk een stuk leuker wanneer je dit met iemand samen doet, of dat je dit met je gehele team doet. Hockey is namelijk net als voetbal een teamsport waarbij je goed samen moet werken om een succes te kunnen behalen. Teamsport is perfect om ook jezelf te verbeteren zowel op sportief maar ook sociaal gebied. Kortom, hockey is een prachtige sport om grotendeels samen te doen maar schieten op hockeydoelen kun je natuurlijk altijd alleen doen.