Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Extra korting op grotere aantallen
  • Ophalen mogelijk
  • Voor particulier of verenigingen
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen

Professioneel Voetbaldoel

Professioneel Voetbaldoel

Een professioneel voetbaldoel is een voetbaldoel die aan de afmetingen en veiligheidseisen die gesteld zijn door de KNVB. Het voetbaldoel mag dus gebruikt worden door voetbalvereningen maar ook natuurlijk voor thuisgebruik. Deze voetbaldoelen voldoen dus aan de eisen en afmetingen die gesteld zijn door de KNVB hierdoor worden ze professionele voetbaldoelen genoemd. De onderstaande voetbaldoelen worden gratis geleverd en ook nog gratis geïnstalleerd op locatie, kortom een professioneel voetbaldoel voor een scherpe prijs die gratis geleverd & gemonteerd wordt. Wilt u liever geen professioneel doel aanschaffen maar wat kleinere voetbaldoeltjes? Wij beschikken over een ruim assortiment voetbaldoelen en willen u zeer graag helpen om het perfecte voetbaldoel voor u uit te zoeken.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

De professionele voetbaldoelen van calzio hebben via een heel slim systeem het doelnet verankerd in het aluminium doelkader. Door dit slimme en ingenieuze systeem zitten er geen oogvijzen aan en is het hierdoor ook een stuk veiliger. Het voetbaldoel is op deze manier gemaakt waardoor er veel minder kans zijn op blessures. Het professionele voetbaldoel beschikt dus over geen oogvijzen en deze kunnen door de winter er dus ook niet afbreken.

Calzio beschikt over professionele voetbaldoelen en deze heten calzio Elite voetbaldoelen. Deze calzio voetbaldoelen hebben de officiële KNVB afmetingen en voldoen ook aan de veiligheidseisen zoals dat er geen oogvijzen aanwezig zijn maar verankerd zijn in het voetbaldoel zelf. Het professionele voetbaldoel Elite zijn gemaakt van top kwaliteit aluminium waardoor er een hele lange levensduur op zit. Het aluminium van het professioneel voetbaldoel beschikt over ovalen profiel waardoor doorbuiging van het aluminium frame zo veel mogelijk wordt voorkomen. De aluminium grondkader van het professioneel voetbaldoel elite heeft dezelfde diameter waardoor dit de stabiliteit van het voetbaldoel wordt verhoogd. Een professioneel voetbaldoel Elite is dus van aluminium en hierdoor is het dus ook nog eens zeer licht en dus gemakkelijk verplaatsbaar. 

Een professioneel voetbaldoel heeft dus zeer veel goede eigenschappen zoals lichtgewicht, geen oogvijzen en een sterk profiel waardoor de stabiliteit van het voetbaldoel wordt verbeterd. Het voordeel wat een calzio voetbaldoel ook nog heeft is dat het voetbaldoel gratis wordt geleverd, gratis wordt geplaatst, en er wordt nog een gratis voetbal bij geleverd zodat uw kind direct kan beginnen met voetballen. Kortom een top kwaliteit voetbaldoel voor een zeer scherpe prijs!