Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Extra korting op grotere aantallen
  • Ophalen mogelijk
  • Voor particulier of verenigingen
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen

Aluminium Voetbaldoel

Aluminium Voetbaldoel

Een voetbaldoel van aluminium heeft vele voordelen ten opzichte van een ander soort voetbaldoel. Aluminium heeft namelijk een lange levensduur; het kan niet roesten en kan niet aangetast worden door UV straling of vocht. Bovendien is het milieu- en onderhoudsvriendelijk. Echter, de belangrijkste reden om te kiezen voor een voetbaldoel van aluminium, is dat het licht van gewicht is. Dit maakt het voetbaldoel ontzettend makkelijk om te verplaatsen of mee te nemen.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Aluminium voetbaldoel kopen voor je eigen tuin of voor je eigen voetbalclub?

Een aluminium voetbaldoel in eigen tuin is voor veel kinderen een droom die uitkomt; het is dan eindelijk mogelijk om met vriendjes uit de buurt een professioneel potje voetbal te spelen. Ook kan het helpen als ondersteuning bij de trainingen; dingen die nog niet zo soepel verlopen, kunnen in eigen omgeving nog rustig extra worden geoefend, waardoor iedereen tijdens de volgende training versteld zal staan van uw kind.

Zoals al eerder genoemd is een voetbaldoel van aluminium makkelijk te verplaatsen en mee te nemen, zo is het nu dus mogelijk om lekker op het strand of op de camping te kunnen voetballen. Niet alleen goed voor de conditie van uw kind, maar ook voor uw eigen conditie en plezier tijdens de vakantieperiode.

De aluminium voetbaldoelen zijn er in veel verschillende soorten. Zo zijn er doelen die de mogelijkheid hebben om het doel groter of kleiner te maken. Dit is ideaal voor een kleinere tuin, wanneer het doel vaak mee op reis moet, of wanneer het ‘op de groei’ wordt aangeschaft.

Ook zijn er speciale voetbaldoelen die voldoen aan de eisen van de KNVB. Deze professionele voetbaldoelen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor de plaatselijke voetbalvereniging, of voor de grotere voetballers onder ons. Dankzij de strenge veiligheidseisen zijn deze voetbaldoelen uitermate veilig. Het net zit bijvoorbeeld verankerd in het doelkader.

Voor iedere voetballiefhebber is een voetbaldoel van aluminium een aankoop waar men geen moment spijt van zal krijgen.